C Slatka tradicija

Sastojci
C puding slatka pavlaka
C puding jagoda
400 g jagoda
1 l mleka
5 jaja
5 kašika šećera
5 kašika brašna
1 C prašak za pecivo
1 limun
1 C vanilin šećer

Naši proizvodi
Puding sa ukusom slatke pavlake Puding sa ukusom jagode Prašak za pecivo Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Danijela

Torta sa jagodama

Idu 2 fila. Jedan sa C pudingom od slatke pavlake, a drugi fil je od smrznutih jagoda koje se zgusnu posle kuvanja C pudingom od jagode. Kore su po izboru.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 15
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Skuvaju se filovi, jedan sa mlekom drugi sa jagodama.

Umuti se kora, prvo belance, pa se dodaje žumance, 100 ml mleka i šećer.

Zatim C vanilin šećer i brašno, umuti se kašikom.

Kada se ispeče iseći po dužini na pola i filovati kore.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ostaviti na hladnom da prenoći kako bi kore upile. Po želji posuti rendanom čokoladom.