C Slatka tradicija

Sastojci
600 g mlevenog keksa
500 g C šlag krema
gazirani sok od pomorandže
10 krem bananica
150 g jafa keksa
500 ml slatke pavlake
250 g margarina
100 g C šećera u prahu
100 g C kokosovog brašna
10 kašika mlevenog keksa

Naši proizvodi
Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake Šećer u prahu Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Dajana

Torta sa jafa keksom

Ova torta se kod mene u kući pravi često jer moja deca je obožavaju. Ja je pravim sa ljubavlju.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 10
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

U činiju umutiti 250 g margarina sa 100 g šećera, u to dodati 600 g mlevenog keksa i sok od pomorandže, mutiti dok se smesa ne sjedini, ne sme da bude retko jer to ispadne kao kora.

U to dodati sitno iseckane krem bananica i sitno iseckan jafa keks, sa varjačom promešati dok se ne sjedini sa keksom.

Onda u poslužavnik izručiti smesu i oblikovati rukama.

Fil:
Slatku pavlaku umutiti da ne bude skroz čvrsta, dodati prethodno odvojeno 10 kašika mlevenog keksa i 100 g C kokosovog brašna.

Možete preko torte da stavite C šlag krem ili slatku pavlaku kao dekoraciju.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata