C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje rozen kora
200 g maka
2 C šlag krema
200 g šećera
ukrasne perlice po želji
1 margarin
200 ml mleka

Naši proizvodi
Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Milica

Torta od maka sa rozen korama

Milicina torta od maka sa C krem šlagom i rozen korama

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Umutiti dva C šlag krema.

Pripremiti mak po uputstvu na kutiji ili rastopiti jedan margarin dodati 200 g šećera na laganoj vatri i dodati 50 ml mleka i 200 g maka.

Mešati 5 minuta. Kada se prohladi dodati dva umućena C šlag krema i mikserom jos malo umutiti.

Svaku rozen koru premazati filom i ređati jednu na drugu.

Ukrasiti ukrasnim perlicama. Ostaviti u frižideru nekoliko sati. Seći na kockice

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Dodajte šećer po želji.