C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje rozen korica
3 C pudinga slatka pavlaka
1 l mleka
1 margarin
200 g šećera u prahu
200 g mlečne čokolade
1 l slatke pavlake

Naši proizvodi
Puding sa ukusom slatke pavlake Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Torta fantazija

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Fil 1:
U litar mleka skuvati tri pudinga C slatke pavlake i ostaviti da se hladi.

Posebno penasto umutiti margarin sa šećerom u prahu i kada se puding ohladi sjediniti sa margarinom i prah šećerom pa dodati otopljenu čokoladu.

Fil 2:
Umutiti slatku pavlaku.

Filovati: korica-fil sa C pudingom-slatka pavlaka i tako dok se ne potroše sve korice.

Zadnju koricu premazati slatkom pavlakom i ukrasiti po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Umesto slatke pavlake može i šlag krem beli (500 g), umutiti sa tri čaše kisele vode i umesto mlečne čokolade može i čokolada za kuvanje (crna,bela).