C Slatka tradicija

Sastojci
Kora (x2):
6 supena kašika šećera
3 supena kašika ulja
5 kašika mleka
3 kašike brašna
3 jaja
1/2 pakovanja C prašak za pecivo
1 C puding sa ukusom čokolade
1 kašika C kakao u prahu
Fil:
125 g margarina
350 g čokolade za kuvanje
350 g mlečne čokolade
200 ml čokoladnog mleka
300 g smrznutih malina

Naši proizvodi
Prašak za pecivo Puding čokolada Kakao prah

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Tartuf torta

Čokoladna torta sa malinama.

Vreme pripreme: > 60 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Kora:
Lepo umutiti jaja sa šećerom, zatim dodavati ostale sastojke jedan po jedan. Smesu odložiti u pleh prečnika 26 i peći na 180 stepeni 15-tak minuta.

Postupak ponoviti još jednom, tako da imamo ukupno 2 kore.

Fil:
Slatku pavlaku zagrejati na blagoj vatri, dodati čokoladu i margarin i mešati dok se sve ne sjedini. Ostaviti fil da se ohladi 2,5-3 h.

Koru pokvasiti čokoladnim mlekom i namazati fil, zatim staviti maline i ponoviti postupak sa drugom korom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata