C Slatka tradicija

Sastojci
Kora:
10 jaja
10 kašika šećera
6 kašika čokolade u prahu
6 kašika mlake vode
2 C praška za pecivo
10 kašika brašna
Fil:
1,2 kg višanja
600 ml soka od višanja
18 kašika šećera
120 g C čvrstina
100 g C šećera u prahu
100-150 g C šlaga sa ukusom slatke pavlake
150 g za premazivanje gotove torte

Naši proizvodi
Prašak za pecivo Čvrstin Šećer u prahu Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Švarcvald torta sa višnjama

Ukusna, slatka i osvežavajuća.

Vreme pripreme: > 60 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Višnje pomešati sa 400 ml soka i šećerom da prokuvaju.

Zatim dodati C čvrstin rastvoren u 200 ml soka i skuvati kao puding.

Ispeći 2 kore od po 5 jaja, pa koru podeliti na dva dela.

Šlag umutiti sa mlekom ili vodom (po želji) sa C šećerom u prahu.

Filovanje: kora, fil sa višnjama, C šlag, kora, fil.

Tortu premazati C šlagom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Najbolje da prenoći u frižideru, pa tek sutradan služiti!