C Slatka tradicija

Sastojci
Kora:
6 belanaca
24 kašike šećera
Glazura:
400 g čokolade
50 g maslaca
Fil 1:
300 g mlevenog keksa
100 g C šećer u prahu
300 g kisele pavlake
100 ml soka od pomorandže
400 g voće (ja sam koristila šunske jagode,malina,višnja,ribizle)
Fil 2:
6 žumanaca
12 kašika šećera
150 g margarina
Dekoracija:
400 g C Šlag krem sa ukusom vanile

Naši proizvodi
Šećer u prahu Šlag krem sa ukusom vanile

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Bosa

Šuškavac voćna torta

Ukusna letnja torta.

Vreme pripreme: > 60 minuta. Broj porcija: 15
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Umutiti belanca i šećer.

Kada se dobro umuti dodati kašiku sirćeta.

Zatim sušiti koru 3h na 100 C.

Preko kore staviti glazuru od čokolade.

Izmešati keks, pavlaku i C šećer u prahu.

Rasporediti preko glazure, zatim poređati voće.

Skuvati na pari žumanca i šećer.

U hladno dodati ubutan margarin, to staviti preko voća.

Umutiti C krem šlag i dekorisati po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Možete kupti gotovu koru.