Početna > Recepti > Recepti za torte > Štraus torta
Sastojci
3 kesice C sladoleda sa ukusom vanile
8 kašika šećera
1 C vanilin šećer
600 ml mleka
200 ml slatke pavlake
100 g čokolade za kuvanje
Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Snežana
Vreme pripreme: < 30 minuta.
Broj porcija: 15
Težina pripreme: Lako se priprema.
Priprema:
Umutiti sladoled sa mlekom, šećerom i C vanil šećerom.
Čokoladu istopiti sa slatkom pavlakom i ostaviti da se prohladi.
U kalup istresti sladoled, pa red čokolade sa slatkom pavlakom i tako filovati.
Pošaljite Vaš komentar:
Pošalji komentar
info@c-slatkatradicija.rs
Ako volite ukus kapri sladoleda skuvati 200 g malina sa 100 g šećera oko 15-tak minuta, pa kada se ohladi filovati.