C Slatka tradicija

Sastojci
Kora:
6 jaja
200 g šećera
12 kašika ulja
3 kašike C kakaoa
1 C prašak za pecivo
200 g brašna
Fil:
500 ml slatka pavlaka
200 g C šećera u prahu
450 g čokolade
džem od kupine (ili bilo koji)
C šlag od čokolade (180g ili 3 male kesice)

Naši proizvodi
Kakao prah Prašak za pecivo Šećer u prahu Šlag krem sa ukusom čokolade

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Bratislava

Strast orijenta

Divna, čokoladna torta.

Vreme pripreme: > 60 minuta. Broj porcija: 25
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Sastojke za koru umutiti. Sipati u manji pleh (ne od šporeta, nego manji). Peći 20 min.

Ispečenu i ohlađenu koru preseći da se dobiju 3 kore.

U šerpu staviti pavlaku i šećer da se zagreje. Dodati čokoladu.

Kada se otopi, hladiti 2 sata. Nakon toga umutiti.

Koru premazati džemom pa filom. Tako redom dok se ne utroši materijal.

Na kraju umutiti C šlag i premazati celu tortu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ako je džem gušći, razredite ga sa malo vode pa ćete na taj način dodatno omekšati kore (mada su mekane i ovako).