C Slatka tradicija

Sastojci
1 l mleka
3 C pudinga čokolada
15 kašika šećera
300 g čokolade
250 g margarina
1 l slatke pavlake
2 C eskimko sladoleda straćatela
2 šoljice mleka
750 g keksa

Naši proizvodi
Puding čokolada Eskimko sa ukusom stracciatella

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Gordana

Straćatela torta

Brzo, lako, ukusno...

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 30-40
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

I fil:
Skuvati puding u mleku sa dodatkom šećera.

U vreo puding umešati čokoladu dok se ne otopi.

Umućeni margarin pomešati sa hladnim filom.

II fil:
Slatku pavlaku umutiti sa C eskimko straćatela sladoledom i jednom šoljom mleka.

Keks utapati u mleko ili kafu sa rumom pa ređati: keks - fil l - fil ll - keks - fil l - fil ll.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Torta je bolja kada prenoći, lepše i lakše se seče.