C Slatka tradicija

Sastojci
4 velika (dupla) pakovanja piškota
1/2 kg malina
1 kg banana
1 kg kisele pavlake
400 g C šećera u prahu
3 C vanilin šećera
2 C šlag krema sa ukusom slatke pavlake
malo tople vode sa rumom za umakanje piškota
listići nane za dekoraciju

Naši proizvodi
Vanilin šećer Šećer u prahu Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Spring Heaven

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Izmešati kiselu pavlaku sa šećeromu prahu i vanilin šećerom ručno, ne mikserom i ostaviti u frižider da se malo stegne.

Umutiti šlag krem posebno i isto ostaviti da se stegne. Iseći banane na kolutove.

Piškote umakati u toplu vodu sa rumom, ali ih brzo izvlačiti da se ne omekšaju previše.

Ređati ih u posudu po želji (ja koristim obrnuto zvono od torte). Na svaki sloj piškota namažite sloj pavlake i šećera, pobacati po tome banane i maline, pa onda ponoviti postupak.

Kad se završi ređanje poslednji sloj treba da su piškote.

Staviti u frižider da se malo stegne, zatim ukrasiti umućenim šlag kremom sa ukusom slatke pavlake, preostalim malinama i listićima nane.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Torta je najbolja sutradan, kada odstoji , tako da je najbolje praviti uveče pa da odstoji preko noći. Možete koristiti i drugo voće, ali nama su banane i maline fenomenalna kombinacija ukusa!