C Slatka tradicija

Sastojci
Kora:
6 jaja
6 kašika brašna
1 C prašak za pecivo
3 kašičice C kakao praha
300 ml čokoladnog mleka
Fil:
300 g mlevenog keksa
2 kisele pavlake (male)
200 g C šlaga sa ukusom slatke pavlake
250 g C šećera u prahu
1 kesica C vanilin šećera

Naši proizvodi
Kakao prah Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake Šećer u prahu Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Danica

Sočna torta

Lagana sočna torta, idealna za letnje dane.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Jaja i šećer dobro umutiti da naraste što više, dodati brašno, C kakao i C prašak za pecivo i opet umutiti sve.

Izliti u kalup i peći 20 minuta na 200 stepeni. Izvaditi i preliti čokoladnim mlekom.

Dok se kora peče, C šlag umutimo mikserom.

Kiselu pavlaku, C šećer u prahu i C vanil šećer izmutiti kašikom i dodati u C šlag.

Dodati mlevni keks i sve lepo izmešati.

Fil staviti preko kore.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Po želji možete narendati čokoladu odozgo.