C Slatka tradicija

Sastojci
posne rozen korice
1 l vode
300 g šećera
200 g C pudinga od vanile
100 g posni šlag
žele bombone
bela čokolada

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Snežna kraljica (posno)

Posna torta lagana i vema brzo se pravi.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

700 ml vode i 300 g šećera staviti da provri.

200 g C pudinga od vanile rastvoriti u 300 ml vode i sipati u vodu koja vri.

Skuvani puding ostaviti da se ohladi dobro, i u ohlađeni puding sipati 100 g posni šlag i umutiti.

Tom kremom filovati rozen korice.

Sitno iseckane žele bombone ubaciti u kremu.

Narendanu belu čokoladu posuti po torti odozgo.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Samo da je puding dobro ohlađen kada stavite prašak za šlag da mutite.