C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje rozen kora
1,5 l mleka
1 l slatke pavlake
16 kašika šećera
3 pudinga C od vanile
400 g C šlaga
100 g bele čokolade
100 g C zamene za mleko u prahu
3 kašike C čvrstina (gustin)
1 margarin
2 šoljice kisele vode

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Šlag krem sa ukusom vanile Zamena za mleko u prahu Čvrstin

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Suzana

Sladoled torta

Lagana tortica.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Žuti fil:
Kuvati 1 l mleka sa 16 kašika šećera, kada provri dodati 3 pudinga C od vanile razmućeno sa 250 ml mleka i 3 kašike čvrstina C (gustin).

Kada se masa zgusne dodati 100 g mleka u prahu razmućenog u 250 ml mleka, nakon toga dodati 100 g bele čokolade i 1 margarin.

Beli fil:
Umutiti 1 l slatke pavlake sa 400 g C šlaga i 2 šoljice kisele vode.

Filovanje: kora-žuti fil-beli fil. I nakon belog fila ponovite postupak.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata