C Slatka tradicija

Sastojci
6 jaja
20 kašika šećera
3 C pudinga od maline
2 kašike brašna
900 ml mleka
1 C vanilin šećer
125 g margarina
100 g malina
1 kesica čokoladne C šlag kreme
1 kašika C griza

Naši proizvodi
Puding sa ukusom maline Vanilin šećer Pšenični griz Šlag krem sa ukusom čokolade

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Anamarija

Sladoled torta

Osvežavajuća, letnja torta.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Umutiti 6 belanaca sa 6 kašika šećera u čvrst sneg.

Dodati 2 kašike brašna i 1 kašiku C griza.

Peći koru u zagrejanoj rerni na 200 C, 15 minuta.

Koru izvaditi na tacnu, vruću preliti hladnim mlekom (200 ml) i posuti C vanilin šećerom.

Fil:
6 žumanaca umutiti sa 14 kašika šećera, dodati 3 C pudinga od maline. Skuvati u 700 ml mleka.

Kada se ohladi umuti margarin i 100 g malina. Premazati koru.

Posebno umutiti C šlag krem od čokolade, prema uputstvu sa kesice.

Dekorisati po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Jednostavna torta koju svaki put možete da pravite kombinujući različite ukuse, sa voćem ili bez. Sa pudingom C vanila i čokolada, odozgo C šlag.