C Slatka tradicija

Sastojci
150 g mlevenog keksa
100 g maslaca
200 ml soka od narandže
1 l mleka
2 C pudinga od vanile
2 C pudinga od čokolade
1 C vanilin šećer
100 g čokolade za kuvanje
250 g maslaca
250 g C šećera u prahu
6 kašika kristal šećera
250 g C krem šlaga
kisela voda

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Puding čokolada Vanilin šećer Šećer u prahu Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Olivera

Sladoled torta

Fantazija.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 16
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Od mlevenog keksa, maslaca i soka napraviti koru debljine 1 cm.

Žuti fil:
U pola litre mleka staviti 3 kašike šećera, C vanilin šećer, pa dodati 2 C pudinga od vanile,skuvati i ohladiti.

U ohlađen puding dodati umućen maslac 125 g i 125 g C šećera u prahu. Dobro umutiti.

Crni fil:
U pola litre mleka dodati 3 šećera, razmućen puding od čokolade, čokoladu za kuvanje.

Skuvati i ohladiti pa dodati umućen maslac 125 g i 125 g C šećera u prahu. Dobro umutiti.

Filovati: kora - žuti fil - crni fil - šlag.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata