C Slatka tradicija

Sastojci
400 g svežih jagoda
500 g slatke pavlake
200 g krem sira
200 g mlevenog keksa
200 g keksa u komadu
150 g C šećera u prahu
1 C želatin
100 g čokolade

Naši proizvodi
Šećer u prahu Želatin

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Ljiljana

Sladoled jagoda torta

Osvežavajuća jagoda torta.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 8
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Umutiti slatku pavlaku i šećer, dodati krem sir, fil podeliti na dva dela.

Jedan deo da bude veći, a drugi deo manji.

U prvi deo staviti seckane jagode, u drugi mleveni keks.

U veću okruglu plastičnu šerpu postaviti prijanjajuću foliju i ređati listiće jagode.

Dodati preko fil od jagoda, pa fil od keksa i na kraju poređati keks u komadu prethodno umočen u malo mleka.

Tortu stavite u zamrzivač na sat vremena, posle izvadite i okrenite na tacnu.

Prelijte sa 100 g istopljene čokolade i dekorišite sa svežim jagodama po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata