C Slatka tradicija

Sastojci
300 g turskog keksa
Fil:
1,5 l mleka za puding
24 kašike šećera
6 C pudinga od karamele
1 margarin
400 g C šlag krema
400 ml mleka za mućenje šlaga
300 ml mleka za potapanje keksa

Naši proizvodi
Puding karamel Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Šeherzada torta

Sočna i kremasta torta.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 30
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Fil:
1,5l mleka skuvati sa 24 kašike šećera, dodati 6 C pudunga od karamele i ostaviti da se ohladi. Umutiti margarin i dodati u ohlađen puding.

Umutiti i 400 g C šlag kreme sa 400 ml mleka.

Keks podeliti na 4 jednaka dela, od prve četvrtine formirati koricu (potapati keks u toplo mleko i ređati na tacni).

Zatim premazati filom, zatim šlagom i ovaj postupak ponoviti još tri puta.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Pre sečenja torta da odstoji 24h.