Početna > Recepti > Recepti za torte > Šeherezada
Sastojci
4 C pudinga od karamele
1 l mleka
1 margarin
250 g C šećera u prahu
500 g C krem šlaga
2 pakovanja turskog keksa
1/2 l kisele vode
Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač
Vreme pripreme: > 60 minuta.
Broj porcija: 20-30
Težina pripreme: Lako se priprema.
Priprema:
Skuvati puding sa mlekom i ostaviti da se ohladi, margarin izradti sa šećerom, a zatim sjediniti sa pudingom.
C šlag umutiti sa kiselom vodom. Na tacnu ređati keks, a na njega prvo naneti fil od pudinga, pa šlag, a zatim opet keks i tako ponavljati postupak sve dok ima materijala.
Tortu na kraju ukrasiti C šlagom.
Pošaljite Vaš komentar:
Pošalji komentar
info@c-slatkatradicija.rs
Tortu ostaviti najbolje da prenoći u frižideru da bi keks otpustio i fil se stegao.