C Slatka tradicija

Sastojci
2 kutije keksa
5 Kesica pudinga C od karamele
500 ml slatke pavlake
1,5 l mleka
250 g margarina
300 g C šlaga
200 g šećera
250 g C šećera u prahu

Naši proizvodi
Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake Puding karamel Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Radmila

Šeherezada torta C

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Staviti 1 l mleka da se kuva. U posebnu posudu sipati ostatak mleka tj. 500 ml i dodati 200 g šećera i 5 kesica C pudinga od karamele.

Kada mleko provri dodati ovu smešu i skuvati puding. Ostaviti da se ohladi.

Kada se puding ohladio dodati 250g margarina umućenog sa 250 g šećera u prahu.To je prvi fil.

Drugi fil je umućena slatka pavlaka 500 ml.

U pleh ređati keks pa ga prvo filovati sa slatkom pavlakom, a zatim pudingom od karamele.

Postupak ponoviti još dva puta.

Na kraju umutiti C šlag i ukrasiti po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Tortu praviti dan pre jer će sutradan keks upiti i torta ce se topiti u ustima.