Početna > Recepti > Recepti za torte > Šeherezada torta
Sastojci
600 g turskog keksa
1,5 l mleka
5 C pudinga sa ukusom karamele
15 kašika šećera
1,5 margarin
10 kašika C šećera u prahu
1 l pavlake za šlag
1 šlag fiks
Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač
Vreme pripreme: 30-60 minuta.
Broj porcija: 24
Težina pripreme: Lako se priprema.
Priprema:
U mleku skuvati C puding sa šećerom i ostaviti da se ohladi.
Umutiti margarin sa C šećerom u prahu i dodati ohlađen puding.
Umutiti pavlaku sa šlag fiksom.
Na tacnu poređati keks. Premazati sa slojem fila, sloj šlaga i tako dok se ne utroši sav materijal.
Keks se ne umače u ništa osim prvog reda, da bi se lakše naneo fil.
Tortu ukrasiti po želji.
Pošaljite Vaš komentar:
Pošalji komentar
info@c-slatkatradicija.rs