C Slatka tradicija

Sastojci
600 g turskog keksa
1,5 l mleka
5 C pudinga sa ukusom karamele
15 kašika šećera
1,5 margarin
10 kašika C šećera u prahu
1 l pavlake za šlag
1 šlag fiks

Naši proizvodi
Puding karamel Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Šeherezada torta

Odlična torta.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 24
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

U mleku skuvati C puding sa šećerom i ostaviti da se ohladi.

Umutiti margarin sa C šećerom u prahu i dodati ohlađen puding.

Umutiti pavlaku sa šlag fiksom.

Na tacnu poređati keks. Premazati sa slojem fila, sloj šlaga i tako dok se ne utroši sav materijal.

Keks se ne umače u ništa osim prvog reda, da bi se lakše naneo fil.

Tortu ukrasiti po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata