C Slatka tradicija

Sastojci
600 g turski keks
500 g C šlag krem
6 kesica C pudinga od karamele
1,8 litra mleka
13 kašika šećera
1 margarin

Naši proizvodi
Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake Puding karamel

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jelena

Šeherezada torta

Vrlo ukusna i kremasta torta.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 60 parčeta
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

1,5 l mleka staviti da se kuva sa 13 kašika šećera.

U 200 ml mleka umutiti 6 kesica C pudinga od karamele. Ostaviti da se ohladi.

Umutiti margarin i dodati ohlađen puding.

Posebno umutiti 500 g C šlag krema. U ostalih 100 ml mlakog mleka topiti keks i ređati.

Preko keksa filovati puding pa šlag krem.

Postupak ponoviti 3 puta.

Na kraju tortu celu premazati šlag kremom i dekorisati.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata