C Slatka tradicija

Sastojci
3 C puding karamela
300 g C šlaga
1 C vanilin śećer
100 g C šećera u prahu
300 g turskog keksa
1/2 margarina
1 l mleka
8 kašika C šećera u prahu za puding

Naši proizvodi
Puding karamel Vanilin šećer Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Milijana

Šeherezada

Lagana karamel torta.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 24
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Izlomiti keks i preliti sa pola fila, pa šlag takođe pola, ponovo keks izlomljeni, pa ostatak fila, pa šlag. Torta mora da odstoji.

Fil:
U 1 l mleka skuvati C karamel puding sa 8 kašika C šećera u prahu i C vanilin šećerom, kada se prohladi dodati 1/2 margarina.

Šlag C umutiti po uputstvu i dodati postepeno 100 g C šećera u prahu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Najbolje da odstoji preko noći da se lepo poveže.