C Slatka tradicija

Sastojci
4 C pudinga vanila
2 C vanilin šećera
2 pakovanja piškota
1 margarin
600-700 g jagoda
400 g C šećera u prahu
sok od jagode po potrebi
200 g čokolade za kuvanje

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Vanilin šećer Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Ivana

Šarena torta

Lagana sočna voćna torta.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
U 600 ml vode skuvati 4 kesice C pudinga. Puding dobro ohladiti.

Margarin izmiriti sa C šećerom u prahu i polako dodavati ohlađeni puding.

Na tanjir za tortu naređati piškote blago provučene kroz sok.

Na piškote ređati polovice jagoda, a onda preko fil. Ukupno dva reda piškota jagoda i fila naređati. Filom lepo izmažite tortu.

Čokoladu potopite sa 2 kašike vode i 3 kašike ulja.

Izabrati lepe jagoode jednakih veličina umočiti u čokoladu i po želji ukrasite tortu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Jako lako se pravi. Bitno je da puding bude dobro ohlađen, a margarin sobne temperature. Piškote se jako malo potapaju jer od jagoda dodatno omekšaju.