C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje rozen kora
1200 ml mleka
4 kesice C pudinga od čokolade
15 kašika šećera
300 g mlečne čokolade
250 g margarina
2 C krem šlaga od čokolade
200 ml mleka
Ukrašavanje:
2 C krem šlaga od čokolade
200 ml mleka

Naši proizvodi
Puding čokolada Šlag krem sa ukusom čokolade

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Rozen torta sa mlečnom čokoladom

Preukusna čokoladna uživancija.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 24
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Staviti u šerpu da se kuva 1 l mleka, i dodati 15 kašika šećera, u preostalih 200 ml razmutiti 4 C pudinga, kada mleko uzvri skuvati puding da se zgusne.

Skloniti sa ringle i ubaciti čokolade na kockice i mešati da se lepo otopi i sjedini.

Prekriti površinu fila prozirnom folijom i ostaviti da se ohladi.

Umutiti margarin penasto i dodavati jednu po jednu kašiku fila da se lepo sjedini.

Umutiti C krem šlag po upustvu sa kesice samo sa 200 ml mleka zbog gustine.

Filovati naizmenično kora, puding, šlag krem i tako dok se ne utroše sve kore, zavisno od pakovanja koje imate.

Ako volite više kora onda kupite pakovanje sa većim brojem kora npr. 12, ako volite više kremasto onda stavite 8 kora.

I gornju koru obavezno premazati filom i šlagom.

Staviti u frižider da se ohladi i stegne. Umutiti C krem šlag i ukrasiti po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Što više stoji i ohladi se liči na sladoled :)