C Slatka tradicija

Sastojci
Kore (sastojci za 2 kore):
12 belanaca
200 g C kokosa
200 g šećera
6 kašika vode
Fil:
800 ml mleka
8 žumanaca
50 g šećera
2 C pudinga od vanile
20 g C čvrstina
100 g bele čokolade
250 g margarina
100 g C šećera u prahu
Fil sa šlagom:
300 g C šlag krema
300 ml mleka
500 g krem sira

Naši proizvodi
Kokosovo brašno Puding sa ukusom vanilina Šećer u prahu Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Nataša

Rafaelo torta

Savršenstvo kokosa i krem sira.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 12
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Umutite penasto belanca, pa zatim dodajte šećer, vodu i na kraju C kokosovo brašno.

Koru pecite u kalupu koji ste premazali uljem te posuli brašnom. Ponovite postupak dva puta.

Za fil umutite penasto žumanca, šećer, C puding od vanile, C čvrstin i dodajte u mleko i skuvajte.

U topao fil dodajte čokoladu i promešajte dok se ne otopi i ujednači sa filom.

Ostavite fil da se ohladi pa dodajte margarin i dobro umutite mikserom.

Umutite C šlag sa mlekom i dodati mu krem sir.

Filovati kora, žuti fil, beli fil.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata