C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje od 8 rozen korica
1 konzerva 397 g gustog slatkog kondenzovanog mleka
200 g maslaca
200 g bele čokolade
100 g kokosa C
150 ml mleka
1 kesica C šlaga

Naši proizvodi
Kokosovo brašno Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Rafaelo rozen torta

Brzinska.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Čokoladu istopiti i ostaviti da se malo prohladi. Ako se topi na pari paziti da dno posude ne dodiruje vodu, ako se topi u mikrotalasnoj, topiti u intervalima, 25 sekundi, izmešati pa još 15 sekundi, jer ako se čokolada pregreje postaće mrvičasta i zgrudvana.

Umutiti C šlag prah s mlekom, nije potrebno pošećeriti.

Dodati umućenom šlagu maslac omekšao na sobnoj temperaturi i kondenzovano mlako i izmešati.

Dodati i istopljenu čokoladi i C kokos i još jednom sve dobro izmešati i ostaviti pola sata u frižider.

Filovati korice tako što će se na svaku naneti 4 pune kašike fila, za gornju koru dovoljno je 2 kašike fila, tek toliko da se zalepi kokos.

Svaku koricu pre nanošenja fila dobro ravnomerno pritisnuti na prethodni sloj.

Posuti C kokosom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata