C Slatka tradicija

Sastojci
Za fil:
500 g keksa
100 g margarina za kolače
100 g C šećera u prahu
100 g C kokosovog brašna
50 ml kupovnog soka od narandže
100 g C pšeničnog griza
200 g smrznutih višanja
1 C puding od vanile
3 kašike pavlake
100 g čokolade za kuvanje
100 g keksa po izboru za ukrašavanje
100 g bombona po izboru za ukrašavanje

Naši proizvodi
Šećer u prahu Kokosovo brašno Pšenični griz Puding sa ukusom vanilina

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Radmila

Radina torta

Preukusna torta bez pečenja.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 6
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Pomešati:
500 g mlevenog keksa, 100 g margarina za kolače, 100 g C šećera u prahu, 50 ml soka od narandže.

Skuvani griz na vodi (nezaslađen) dodati. Potom izmešati sve sastojke i podeliti fil na 2 dela. (1.fil i 2.fil)

1.fil se dodaje još 3 kašike pavlake.

2.fil se dodaje još čokolada za kuvanje.

3.fil skuva se C puding od vanile sa 3 kašike šećera i doda još C kokosovo brašno.

U kalup izliti 1.fil, 2.fil, potom posuti smrznutim višnjama i 3.fil. Ostaviti u frižideru da odstoji 5 h, potom dekorisati sa čokoladnim i običnim keksom i posuti bombonicama.

Uvezati traku. I vaša torta je gotova.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Na fotografiji je prikazan jednostavan način ukrašavanja preukusne torte. Ređajte oko torte keks, a odozgo pospite bombonama po ukusu!