C Slatka tradicija

Sastojci
15 jaja
15 kašika šećera
1 kesica C pudinga od čokolade
1 kesica C pudinga od vanile
1 kesica C pudinga od slatke pavlake
Za fil:
15 žumanca
10 kašika šećera
250 g margarina
100 g C prah šećera
2 kesice C šlag krema od vanile
Za ukrašavanje:
2 kesice C belog šlaga

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Puding čokolada Puding sa ukusom slatke pavlake Šećer u prahu Šlag krem sa ukusom vanile Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Vanja

Puding torta

Za ljubitelje pudinga.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 15
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Kora 1:
5 belanaca sobne temperature ulupati u sneg, dodati postepeno šećer kašiku po kašiku, ukupno 5, potom u to dodati prah C pudinga od čokolade.

Tako ispeći i drugu koru sa C pudingom od vanile na isti način i treću koru takođe sa C pudingom od slatke pavlake.

Peći kore pojedinačno u plehu podmazanom i u koji smo stavili papir za pečenje na 170 C oko 15-tak minuta.

Fil:
Žumanca i šećer umutiti, skuvati na pari, ohladiti i sjediniti sa ulupanim margarinom i C šećerom u prahu.

Kada dobro sjedinimo u to istresemo direktno prah od dve kesice C šlaga i mutimo jos nekih 5 minuta.

Filujemo tortu naizmenično i ukrasimo sa dve kesice čvrsto ulupanog C šlaga.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Kremasto i neobično.