C Slatka tradicija

Sastojci
2 C pudinga od čokolade
1 C puding od karamele
300 g mlevenog keksa
3 štangle čokolade za kuvanje
10 kašika šećera
950 ml sojinog mleka
250 ml vode
150 g margarina

Naši proizvodi
Puding čokolada Puding karamel

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Puding torta

Torta sa C pudingom.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 10-12
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Staviti 650 ml sojinog mleka sa 7 kašika šćera da provri, u posudi razmutiti C pudinge od čokolade u 150 ml vode.

Kada proključa mleko sasuti puding i mešati dok ne postane gusto.

Podeliti na dva dela i prekriti sa folijom dok se ne prohladi malo, pa ubaciti po 50 g margarina u oba dela i promešati.

U međuvremenu, skuvati C puding od karamele, razmućen u 100 ml vode, sa 300 ml sojinog mleka i ostatkom šećera i dodati 50 g margarina.

U jedan deo pudinga od čokolade dodati 300 g mlevenog keksa, a u drugi čokoladu.

U pleh staviti prvo smesu sa pudingom i keksom i izravnati lepo da se dobije kora, pa naliti prohlađeni puding od karamele i na kraju dodati preko puding sa čokoladom.

Kada se ohladi na sobnoj temperaturi, staviti u frižider da se dodatno stegne.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata