C Slatka tradicija

Sastojci
Za koru:
3 jaja
1 C prašak za pecivo
3 kašike brašna
3 kašike šećera
Za fil:
3 C pudinga
1 l mleka
200 ml slatke pavlake
11 kašika šećera
Za ukrašavanje:
1 C šlag krem

Naši proizvodi
Prašak za pecivo Puding sa ukusom vanilina Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Suzana

Puding fantazija

Prelepa torta sa C pudingom.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Za koru:
Odvojiti žumance od belanceta, umutiti belanca da dobijete šlag pa zatim dodati žumanca.

Izmiksati pa dodati 3 kašike šećera i na kraju 3 kašike brašna pomešano sa C praškom za pecivo i sve dobro izmiksati.

Na kraju staviti u podmazan pleh i peći na 200 stepeni 10-tak minuta.

Za fil skuvati 3 C pudinga u 1 l mleka i 11 kašika šećera, pa ostaviti da se hladi.

Umutiti slatku pavlaku i pomešati sa ohlađenim pudingom.

Na kraju staviti fil na koru i ukrasiti C šlagom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ja koru pečem u okruglom kalupu što se skida dno u njemu i filujem i ukrašavam, pa ostavim da se dobro ohladi, čak i da prenoći u frižideru.