C Slatka tradicija

Sastojci
15 jaja
15 kašika šećera
4 kašike C kakaoa
15 kašika brašna
1 kg malina
2 C pudinga od malina
200 g crne čokolade
50 g bele čokolade
300 g mlevenog keksa
200 g mlevenih oraha
1 l slatke pavlake
120 g kisele pavlake
250 g maslaca
1 l vode

Naši proizvodi
Kakao prah Puding sa ukusom maline

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Prolećna fantazija

Sočna torta sa malinama, čokoladom i C pudingom od malina.

Vreme pripreme: > 60 minuta. Broj porcija: 15
Težina pripreme: Zahteva određeno umeće.

Priprema:
Umutiti smesu za dve korice od po 5 belanaca, 2 žumanca, 5 kašika šećera,5 kašika brašna i 2 kašike C kakaoa.

Peći 15 minuta na 180 C.

Treća kora je bela i priprema se od 5 belanaca, 2 žumanca, 6 kašika šećera, 6 kašika brašna i 1 kašika ulja.

Skuvati 1 kg malina u 1 l vode i u to zakuvati dva C pudinga od malina.

Skuvati žumanca sa 100 g šećera na pari i sjediniti sa 250 g maslaca. Slatku pavlaku umutiti i ubaciti u krem.

Dodati 300 g mlevenog keksa i 200 g mlevenog oraha.

Kore preliti sokom od malina i filovati redom: tamna kora, fil sa mlevenim keksom i orahom, fil od malina, bela kora, fil sa mlevenim keksom i orahom, itd.

Ukrasiti istopljenom belom i crnom čokoladom koja se topi na tihoj vatri sa 6 kašika vode i 3 kašike ulja.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Sok od malina može da se upotrebi ako se maline iz zamrzivača otapaju pa opuste ili kupovni.