C Slatka tradicija

Sastojci
400 ml slatke pavlake
2 kesice C šlag krema od vanile
450 g kisele pavlake
6 kašika šećera
2 kašičice C vanilinog šećera
20 g C želatina
220 g voća po zelji (maline, jagode, višnje, trešnje)
12 keksa petit beurre
voda

Naši proizvodi
Šlag krem sa ukusom vanile Vanilin šećer Želatin

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Divna

Prelepa kremasta letnja torta

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Pomešati želatin sa 7 - 8 kašika hladne vode.

Ostaviti 10 minuta, pa potom zagrevati i neprestano mešati dok se želatin ne istopi. Umutiti slatku pavlaku.

Umutiti C šlag krem i dodati u to kiselu pavlaku, šećer, C vanilin šećer, sve to sjediniti i na kraju dodati istopljen želatin. Sve to pomešati sa umućenom slatkom pavlakom.

Na tacnu poređati keks predhodno umočen u mleko, pa preko keksa fil, pola, pa voće pa opet fil.

Preko poređati voće kao dekoraciju.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata