C Slatka tradicija

Sastojci
500 g posnog mlevenog keksa
150 g posnog keksa u komadu
150 g žele bombona
200 ml soka od narandže
100 g C šećera u prahu
1 kesica C vanilin šećera
100 g posne čokolade
125 g posnog margarina
100 g posnog šlaga

Naši proizvodi
Šećer u prahu Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Ljilja

Posna torta sa keksom

Brza poslastica sa keksom idealna za proslave.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Mleveni keks pomešajte sa sokom od narandze.

Žele bombone sitno iseckajte, a keks izlomite pa ubacite u posudu sa mlevenim keksom.

Čokoladu, šećer i margarin stavite na srednju temperaturu da se otope pa izmešajte sa ostalim sastojcima. Mešati dok se sve lepo ne sjedini.

Smesu prebacite u kalup po želji. Ostavite u frižideru da se stegne.

Gotovu tortu dekorisati C šlagom i žele bombonama.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata