Početna > Recepti > Recepti za torte > Posna torta sa keksom
Sastojci
500 g posnog mlevenog keksa
150 g posnog keksa u komadu
150 g žele bombona
200 ml soka od narandže
100 g C šećera u prahu
1 kesica C vanilin šećera
100 g posne čokolade
125 g posnog margarina
100 g posnog šlaga
Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Ljilja
Vreme pripreme: < 30 minuta.
Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.
Priprema:
Mleveni keks pomešajte sa sokom od narandze.
Žele bombone sitno iseckajte, a keks izlomite pa ubacite u posudu sa mlevenim keksom.
Čokoladu, šećer i margarin stavite na srednju temperaturu da se otope pa izmešajte sa ostalim sastojcima. Mešati dok se sve lepo ne sjedini.
Smesu prebacite u kalup po želji. Ostavite u frižideru da se stegne.
Gotovu tortu dekorisati C šlagom i žele bombonama.
Pošaljite Vaš komentar:
Pošalji komentar
info@c-slatkatradicija.rs