C Slatka tradicija

Sastojci
1 kg jabuka
8 kašika šećera
100 g C kokosa
2 C pudinga od vanile
1 kašičica cimeta
5 kašika mlevenih oraha
50 g suvog grožđa
250 g keksa
1 kesica C šlaga
125 g margarina

Naši proizvodi
Kokosovo brašno Puding sa ukusom vanilina Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Milica

Posna torta sa keksom i jabukama

Vrlo ukusna torta.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 12
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Jabuke oprati oljustiti, izrendati i dinstati 10 minuta sa 2 kašike šećera.

Dodati orahe, cimet, suvo grožđe, promešati i sipati u kalup prečnika 24 cm u koji je poređan keks.

U 0,5 l vode skuvati C puding sa 6 kašika šećera.

U vruće dodati margarin, C kokos. izmešati dok se ne istopi margarin i sipati preko keksa koji je poređan preko fila od jabuka.

Ohladiti tortu i premazati umućenim C šlagom sa kiselom vodom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Torta je osvežavajuća i najbolje je napraviti je dan ranije da keks omekša, pošto se ne umače.