C Slatka tradicija

Sastojci
1 kg rendanih jabuka
600 g keksa
1 C puding vanila
2 kesice C vanilin šećera
300 g C šećera u prahu
1 C šlag (posna pirprema)
400 ml vode

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Vanilin šećer Šećer u prahu Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Brankica

Posna torta sa keksom i jabukama

Ukusan, lagan, bez kalorija (samo malo, brzo i jeftino.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Izrendati jabuke, stavite u šerpu i odmah dodati C šećer u prahu i C vanilin šećer. Zatim dodati 300 ml vode na blagoj vatri.

Zatim dodati umućeni C puding vanila razmućen sa 100 ml vode i sve zajedno da vri nekoliko minuta.

Zatim smesu staviti preko već poređanog keksa u tepsiji, pa preko keks (upiće keks soft i biće mekan) i odozgo ponovo red keksa.

Staviti odozgo umućen C šlag posan i ostaviti u frižderu da se ohladi.

Ohlađeno seći na kocke kao oblik keksa i uživati u laganoj poslastici .

Komentari potrošača:

25.03.2020
Bravo u ovoj nemaštini recepti oetkera c su 10+

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata