C Slatka tradicija

Sastojci
1 kg jabuka
8 kašika šećera
100 g C kokosovog brašna
2 kesice C pudinga od vanile
1 kašičica cimeta
5 kašika mlevenih oraha
50 g suvog grožđa
250 g pek keksa
1 C šlag
125 g margarina

Naši proizvodi
Kokosovo brašno Puding sa ukusom vanilina Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Posna torta sa keksom i jabukama

Lako se sprema i vrlo je ukusna.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 12
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Jabuke oprati, oljuštiti, izrendati i dinstati 10 minuta sa 2 kašike šećera.

Dodati orahe, cimet i suvo grožđe, promešati i sipati u kalup r=24 cm u koji je poređan keks.

U 1/2 l vode skuvati C puding sa 6 kašika šećera.

U vruće dodati margarin, mešati dok se ne istopi, dodati C kokos, dobro promešati i sipati na keks koji je poređan preko fila od jabuka.

Ohladiti i premazati sa umućenim C šlagom i kiselom vodom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata