C Slatka tradicija

Sastojci
Za jednu koru:
2 šoljice šećera
2 šoljice kisele vode
1 šoljica ulja
1 kašika meda
1 C prašak za pecivo
1 kašika C kakao
5 kašika mlevenih oraha
Fil 1:
1,3l soka od ananasa
250 g C pudinga od vanile
10 kašika šećera
2 kesice C vanilin šećera
2 dl soka od ananasa iz konzerve
250 g posnog margarina
150 g C šećera u prahu
Fil 2:
500 ml posne slatke pavlake
Dodatno:
300 g višanja
1 konzerva ananasa

Naši proizvodi
Kakao prah Prašak za pecivo Vanilin šećer Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Sanja

Posna Moskva torta

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Sastojke za koru lepo sjediniti i na kraju dodati brašno sa praškom za pecivo. Ispeći ovakve 3 kore.

Za fil skuvati sok od anasa sa šećerom i pudingom i kada se ohladi dodati umućeni margarin sa prah šećerom. Umutiti i slatku pavlaku.

Korice natapati sokom od ananasa iz kozerve zatim filovati voćnim filom, između ređati višnje i seckani ananas, pa premazati slatkom pavlakom.

Postupak ponavljati jos dva puta i na kraju ukrasiti preostalom pavlakom.

Komentari potrošača:

17.05.2019
Niste napisali kolko brasna i kolka ispada to me interesuje

03.12.2018
Ide li brasno u kori?

01.12.2018
Koliko brasna za koru?
Ne piše

26.11.2018
koliko brasna

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

U zamenu sa orasima mogu se dodati i mleveni lešnici