C Slatka tradicija

Sastojci
Korice:
3 šolje meda
3 šolje kisele vode
150 g šećera
1 kašičica C sode bikarbone
2 kašike ulja
200 g brašna
+ 2 kašike brašna po potrebi
Fil:
250 g šećera
250 g oraha

Naši proizvodi
Soda bikarbona

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Maja

Posna med torta

Najlepša posna torta.

Vreme pripreme: 30-60 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Korice:
Pripremiti kore od navedenih sastojaka i ispeći.

Fil:
Ušpinovati šećer i orahe.

Preko torte možete staviti fondan ili orahe.

Komentari potrošača:

27.12.2019
U vreme posta,hvala!

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata