C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje kora za rozen tortu
4 C pudinga od karamele
100 g pečenog celog lešnika
150 g šećera
200 g margarina
100 g C šećera u prahu

Naši proizvodi
Puding karamel Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Marijana

Posna karamel torta

Sočna, izdašna torta.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Šećer staviti u šerpicu i otapati dok ne dobije lepu karamel boju, a zatim dodati pečene lešnike.

Promešati, pa izliti na pek papir i sačekati da se stvrdne i ohladi.

U međuvremenu skuvati puding u litar vode i ohladiti.

Umutiti mararin sa C prah šećerom, dodati C puding i samleven lešnik sa šećerom.

Filovati korice, poprskati grilijašem i ostaviti da se dobro ohladi i da korice omekšaju.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata