C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje medenih korica za tortu
1 litar vode
300 g sojinog mleka u prahu
4 C pudinga od karamele
10 kašika C šećera u prahu
1 margarin
100 g posne čokolade za kuvanje
100 g lešnika
50 g posne čokolade za ukrašavanje

Naši proizvodi
Puding karamel Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Ivana

Posna karamel torta

Posna karamel torta sa medenim koricama. Divan karamel užitak.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

U 1 litar vode skuvati 4 C pudinga od karamele.

U ohlađen puding dodati sojino mleko u prahu i penasto umućen margarin sa 10 kašika C šećera u prahu i mutiti dok se fil ne sjedini.

Fil podeliti na dva jednaka dela. U prvi deo dodati otopljenu čokoladu za kuvanje, a u drugi deo mleveni, pečeni lešnik.

Filovati medene korice sledećim redosledom:
Korica - polovina tamnog fila - korica - polovina svetlijeg fila - korica - druga polovina tamnijeg fila - korica - druga polovina svetlijeg fila.

Na vrh narendajte malo čokolade za kuvanje, a možete i posuti mlevenim lešnicima, po želji.

Korice nije potrebno natapati pre filovanja.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata