C Slatka tradicija

Sastojci
400 g malina
250 ml vode
150 g šećera
60 g C pudinga od vanile
1 l gaziranog soka od pomorandže
200 g šećera
120 g C pudinga od vanile
250 g margarina
6 kašika klasik pasiranog paradajza
6 kašika šećera
6 kašika ulja
100 ml kisele vode
200 g brašna
1 kašičica C sode bikarbone
C šlag

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Šlag classic Soda bikarbona

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Helena

Posna Kapri torta

Jednostavna,fina i lagana posna torta. Idealna i za letnji period jer osvežava...

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 12
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Kuvati 400 g malina u 250 ml vode, 150 g šećera oko 6 minuta na srednjoj temperaturi.

Zakuvati sa 60 g C pudinga od vanile koji je razmućen u 100 g vode.

Fil:
1 litru gaziranog soka od pomorandže, 200 g šećera zakuvati sa 120 g C pudinga od vanile.

Dodati u toplo 50 g margarina, 200 g umućenog margarina, dodati u hladan fil.

Kora:
6 kašika klasik pasiranog paradajza, 6 kašika šećera, 6 kašika ulja, 100 ml kisele vode, 200 g brašna, 1 kašičica C sode bikarbone.

Mutiti mikserom 1 minut, peći na 170 C oko 40 minuta. Na dno pleha staviti mastan papir.

Ohlađenu koru premazati sa kuvanim malinama, odozgo krem i umućen C šlag.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Voće može da se skuva i jedan dan pre, istrese na tacnu i pokrije providnom folijom. Sutradan se skine folija, promeša i premaže preko ohlađene kore.