C Slatka tradicija

Sastojci
Kora:
18 kašika brašna
400 ml vode
13 kašika šećera
4 kašike ulja
2 kašike C kakaoa
3 kašike džema od kajsije
100 g mlevenog keksa
1 C vanilin šećer
Fil:
3 C pudinga od čokolade
150 g čokolade za kuvanje
1 margarin
100 g C šećera u prahu
Glazura:
200 g čokolade za kuvanje
6 kašika ulja

Naši proizvodi
Kakao prah Vanilin šećer Puding čokolada Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Biljana

Posna čokoladna torta

Ukus čokolade zagarantovan.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Kore:
U 400 ml tople vode ručno razmutiti 13 kašika šećera. U to dodati 4 kašike ulja, 3 kašike džema od kajsije, 2 kašike C kakaoa, 100 g mlevenog keksa, 2 kašičice C sode bikarbone, 18 kašika brašna.

Od te smese se dobiju tri kore.

Peći na pek papiru u zagrejanoj rerni na 180 stepeni oko 15 minuta.

Fil:
Skuvati C pudinge po uputstvu i u to dodati čokoladu za kuvanje da se istopi. Fil ohladiti.

Umutiti margarin i C šećer u prahu, pa u to dodati ohlađen fil i sve zajedno umutiti mikserom.

Ređati kora - fil - kora dok se ne potroši sav materijal.

Odgore glazura.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Dok se puding bude hladio, poklopite ga kako se ne bi stvorila korica.