C Slatka tradicija

Sastojci
5 C pudinga od vanile
300 g C kokos brašna
300 g pečenih, mlevnih lešnika
300 g mlevenog keksa
3 kesice C vanilin šećera
200 g čokolade
1,5 l mleka
150 g C šećera u prahu
250 g margarina

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Kokosovo brašno Vanilin šećer Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Anđela

Pesak torta

Torta bez kora i pečenja, za sve ljubitelje lešnika, vanile i kokosa.

Vreme pripreme: > 60 minuta. Broj porcija: 16
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Izmešati C puding i šećer sa malo vode, pa skuvati u mleku.

Ostaviti da se ohladi i u ohlađeno dodati C vanilin šećer i prethodno izrađen margarin, pa smesu podeliti na tri jednaka dela.

U jedan deo dodati C kokos, u drugi keks, a u treći lešnike.

Pomoću kalupa, oformiti ravnomran okrugao oblik.

Prvi sloj je fil sa keksom, zatim sa kokosom i na vrhu sa lešnikom.

Ukrasiti otopljenom čokoladom i keksićima.

Ostaviti neko vreme u frižideru, a onda poslužiti.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata