C Slatka tradicija

Sastojci
6 C pudinga od vanile
2 l mleka
2 čaše šećera (ili 1 1/2 čaša fruktoze)
250 g maslaca
300 g istopljene čokolade
300 g mlevenog keksa (ili lešnika)
2 C šlaga (za ukrašavanje)
300 g C kokosovog brašna

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Šlag classic Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Pesak torta

Ova torta se jednostavno priprema, a veoma je ukusna. Posebno je pogodna za osobe na određenom režimu ishrane jer ne sadrži jaja.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 10-12
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Skuvati puding i ostaviti da se dobro ohladi (najbolje preko noći). Umutiti maslac i dodavati 1 po 1 kašiku pudinga uz neprestano mešanje.

Podeliti masu na 3 dela i u svaki umešati po 1 od dodataka (čokolada, keks, C kokos).

U kalup obložen pek papirom sipati prvo smesu od kokosovog brašna, a zatim ostale dve.

Ohladiti najmanje 3-4 sata u frižideru, ili u zamrzivaču 2 sata.

Izvaditi iz kalupa, premazati C šlagom i ukrasiti.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Kao zamenu za kravlje mleko možete koristiti pirinčano, sojino ili bademovo mleko u prahu razmućeno u 2 l vode.