C Slatka tradicija

Sastojci
5 belanaca
150 g šećera
35 g brašna
malo C praška za pecivo
1 šaka lešnika
500 ml mleka
2 C pudinga od karamela
4 kašike šećera
200 ml slatke pavlake

Naši proizvodi
Prašak za pecivo Puding karamel

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Pahuljica torta

Korica od belanaca sa filom od pudinga od karamela.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 20-30
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Umutiti belance sa šećerom, dodati brašno i C prašak za pecivo. Ispeći koru.

Kada se ohladi izmrviti je i podeliti na pola.

Puding skuvati sa šećerom i mlekom. Kada se ohladi dodati umućenu slatku pavlaku.

Pola izmrvljene kore posuti po manjem okruglom kalupu.

Posuti malo mleka pa staviti polovinu fila,pa drugu koru pa fil.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Natopiti korice sa vrlo malo mleka.