Početna > Recepti > Recepti za torte > Pahuljica torta
Sastojci
5 belanaca
150 g šećera
35 g brašna
malo C praška za pecivo
1 šaka lešnika
500 ml mleka
2 C pudinga od karamela
4 kašike šećera
200 ml slatke pavlake
Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač
Vreme pripreme: 30-60 minuta.
Broj porcija: 20-30
Težina pripreme: Lako se priprema.
Priprema:
Umutiti belance sa šećerom, dodati brašno i C prašak za pecivo. Ispeći koru.
Kada se ohladi izmrviti je i podeliti na pola.
Puding skuvati sa šećerom i mlekom. Kada se ohladi dodati umućenu slatku pavlaku.
Pola izmrvljene kore posuti po manjem okruglom kalupu.
Posuti malo mleka pa staviti polovinu fila,pa drugu koru pa fil.
Pošaljite Vaš komentar:
Pošalji komentar
info@c-slatkatradicija.rs