C Slatka tradicija

Sastojci
1 rozen kore
1,5 l mleka
150 g šećera
1 margarin
150 g C šećera u prahu
1 C vanilin šećer
3 C pudinga od vanile
2 C pudinga sa ukusom slatke pavlake
100 g C mleka u prahu
500 g C šlaga
4 banane
200 g bele čokolade

Naši proizvodi
Šećer u prahu Vanilin šećer Puding sa ukusom vanilina Puding sa ukusom slatke pavlake Zamena za mleko u prahu Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Osvežavajuća čarolija

Sočna i osvežavajuća torta.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 10
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

U 500 ml mleka razmutiti šećer i puding i ukuvati u ostatku mleka.

Margarin penasto umutiti sa C šećerom u prahu, C vanilin šećerom i C mlekom u prahu, pa spojiti sa ohlađenim pudungom.

Filovati svaku koru sa filom od pudinga, a potom i čvrsto umućenim šlagom.

Na treću, petu i sedmu koru staviti iseckane banane i belu čokoladu na kockice.

Gotovu tortu dobro ohladiti i ukrasiti C šlagom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata