C Slatka tradicija

Sastojci
4 C pudinga sa ukusom vanile
1l mleka
1 margarin
200g mleka u prahu
100g C šećera u prahu
500g C krem šlaga sa ukusom slatke pavlake
kisela voda za šlag
15 kašika šećera za puding
300g malina
200g bele čokolade
Pakovanje korica za rozen tortu

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Šećer u prahu Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Ana Marija

Osvežavajuća bela torta sa malinama

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
U litar mleka dodati 15 kašika šećera i u tome skuvati 4 pudinga, pred kraj kuvanja dodati belu čokoladu.

Margarin umutiti sa šećerom u prahu pa kad se puding ohladi dodati mu umućen margarin.

U tu smesu dodati i mleko u prahu. Šlag umutiti sa kiselom vodom.

Filovati korice sledećim redosledom: korica, fil, šlag i tako dok se ne utroši sve, maline idu na peti red fila da bi bile na sredini torte.

Komentari potrošača:

20.09.2018
Savet: manje slaga bolje se torta drzi. Meni je ispala mlitavo po receptu...

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Šlag je najbolje umutiti sa kiselom vodom, tada se ne moze pogrešiti uvek je gust.