C Slatka tradicija

Sastojci
1 l mleka
4 C pudinga od vanile
300 g šećera
250 g margarina
200 g mlevenog keksa
200 g kokosa
200 g mlevenih oraha
C šlag za dekoraciju

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Kokosovo brašno Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Novogodišnja pesak torta

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Skuvajte 4 C pudinga od vanile, ali ne prema uputama s kesice, nego u 1 l mleka.

Puding ohladiti i u njega dodati margarin koji je penasto umućen sa šećerom.

Smesu podelite na tri dela. U jedan deo dodati kokosovo brašno, u drugi mlevene orahe, a u treći mleveni keks.

Treba dodati toliko sastojaka da puding bude dovoljno čvrst da se može razmazati.

Na tacnu staviti prvo fil sa keksom, pa oblikovati čarapu, preko fil s kokosom, a na kraju s orasima.

Razmutiti šlag, odvojiti manji deo za vrh čarape, a u drugi deo dodati crvenu boju.

Preliti tortu crvenom bojom, a na vrh preliti belom bojom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ako vam je lakše možete kupiti gotove lizalice ili keksiće i posložiti ih 'da vire iz čarape'.