C Slatka tradicija

Sastojci
1,5 kg noblica keksa
1,5 l mleka
5 C pudinga od vanile
250 g margarina
200 g C šećera u prahu
7 kašika kristal šećera
100 g mlevenih lešnika
100 g mleka u prahu
100 g rendane čokolade
500 ml mleka u prahu
300 g C krem šlaga

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Šećer u prahu Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Noblica torta

Kremasta torta.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
C pudinge, kristal šećer i 300 ml mleka razmutiti,a ostata staviti da provri, kada provri dodati umućenu smesu od pudinga.

Mešati dok se ne zgusne, ostaviti da se potpuno ohladi. Podeliti keks na 3 jednaka dela.

Poslagati tortu, tj donju koru od keksa. Umutiti margarin sa C šećerom u prahu pa dodati pudingu, opet umutiti.

Podeliti fil na tri jednaka dela,pa dodati u prvi deo čokoladu, u drugi deo lešnike, treći mleko u prahu.

Slagati keks-fil-keks-fil-keks-fil na kraju staviti C krem šlag preko torte.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ostaviti preko noći da odstoji.